Sada do kolébky nebo do kočárku?

Do kolébky nebo do kočárku?

 

Když jsem čekala miminko – jedno, druhé, třetí, pokaždé jsem přemýšlela, jak bude vypadat postýlka, kolébka, kočárek? Jaké povlečení zvolím, jakou barvu, styl...?

 

Pro mého manžela to byla jedna z věcí, která byla zcela nedůležitá, proto jsem měla volnou ruku, co se výběru týče.

A víte co? Měla jsem tři kluky a pokaždé výbava do postýlky, kolébky či kočárku vypadala jinak.

 

Měla jsem ráda univerzální věci, které lze použít i k něčemu jinému.

Třeba taková sada do kolébky. Využijete ji v kolébce, ale také jako sadu do kočárku.

 

Záleží na tom, zda čekáte miminko letní, zimní, jarní nebo podzimní. Pro zimní miminka je samozřejmě ideální fusak. Ale pokud čekáte miminko nyní - na jaře nebo v létě – je to něco pro Vás!

 

Ten, kdo mě již zná, tak ví, že veškerá povlečení, doplňky a hračky jsem vyzkoušela sama na svých dětech, proto bych nepropagovala nic, co by mi nesedělo a za čím bych nestála.

 

Přes 10 let jsem spolupracovala s výrobcem  El-an. Jednalo se o rodinnou firmu, která šila povlečení s výšivkou a s volánky. Opravdu krásná práce, pečlivě ušité sety do postýlky a kočárku.

Jejich sady do kočárku je možné použít i do kolébky. Všech 6 barev je univerzálních, jednobarevných s mini kostičkou a výšivkou a ladících s prostěradly, zavinovačkami, kapsáři.

 

Ozdobí každou kolébku, každý kočárek. Jsou ušité ze 100% bavlny, výplň z dutého vlákna, měkoučká, zahřeje a miminko se bude cítit jako v bavlnce.

 

 

Rozměry polštářku 40cm x 60cm , přikrývky 70x80.

 

Nyní je můžete koupit za cenu 299Kč - sleva 25% !!!

 

https://www.mujeobchod.cz/sady-do-kocarku/