Dětský stan TEEPEE

Stavěli jste bunkry v pokojíčku, když jste byli malí? Já ano!

 

Vytáhla jsem všechny možné deky, které jsem vložila mezi skříně a postele a potom jsem vlezla do mého „domečku“ a byla jsem šťastná :-) Ještě víc jsem byla šťastná, když přišel ke mně kamarád nebo kamarádka a stavěli jsme domečky – „bunkry“ společně. Pak jsme si uvnitř hráli, povídali a bylo nám skvěle.

 

Rodiče sice nebyli dvakrát šťastní, protože byl v pokojíčku velký nepořádek a bylo třeba potom hodně věcí uklidit. Ale nejdůležitější bylo to, že jsme zažívali velké dobrodružství!

 

 

Nyní, v době, kdy každé dítě může mít to, co si přeje a v obchodech koupíte snad všechno, je možné si takový „domeček“ – „bunkr“ pořídit, aniž byste měli doma nepořádek.

 

 

Má krásný design, s pečlivým výběrem barev může dokonale ladit s pokojíčkem a můžete jej kdykoliv rozložit a také složit.

 

Oč se jedná? Jak takový domeček vypadá?

 

Je to dětský stan Teepee.

 

Každé dítě potřebuje trošičku svého soukromí, malý koutek, místečko, ve kterém se cítí bezpečně. Malý svět s malými věcičkami, s oblíbenými hračkami, s měkkými polštářky, s plyšáčky, které má rádo....svět s vánkem tajemství.

Místečko, kde fantazie nemá hranice, tam, kde se rozvíjí dětská kreativita a dětský svět.

 

 

Takový prostor můžete i Vy nabídnout svému dítěti, třeba uprostřed pokojíčku nebo i venku.

 

Dětský bavlněný stan Teepee, který složíte velmi rychle a bezproblémově. Stan s okýnky, se zamykacím vchodem, s oboustrannou měkkou podložkou a se třemi polštářky.

 

Naprosto dokonalá věcička, kterou můžete vzít s sebou kdekoliv jedete.

 

 

Ideální pro odpočinek dítěte, je skvělým místem pro společné čtení pohádek, kreslení, hraní, zpívání.... Později také poslouží předškolákům a malým školákům, kteří chtějí mít na chvíli svůj koutek soukromí.

 

Můžete si zvolit menší rozměr 115x115 nebo větší 130x130.

 

Zajímají Vás podrobnosti? Tak nakoukněte do tajemného světa našich TEEPEE STANŮ.

 

https://www.mujeobchod.cz/detske-stany-teepee-do-pokojicku/