Jak vybrat správný mantinel do postýlky pro vaše miminko

Výběr mantinelů do postýlky je jedním z klíčových kroků, jak zajistit bezpečnost a pohodlí pro vaše malé štěstí. Mantinely nejen chrání vaše dítě před nárazy do postýlky, ale také vytvářejí útulné a bezpečné místo pro spánek.

 

mantinel-vysoky-hvezdicky-bile-na-sedem

 

Jak vybrat ten správný mantinel pro váš pokojíček?

 

  1. Bezpečnost

Bezpečnost je na prvním místě. Mantinely by měly být pevně připevněny k postýlce.

 

  1. Materiál

Zvolte mantinely vyrobené z bavlněných a hypoalergenních materiálů. Bavlna je skvělou volbou, protože je měkká, pohodlná a snadno se udržuje čistá.

 

  1. Velikost

Některé mantinely mají nastavitelné popruhy nebo gumové úchyty, které umožňují snadné přizpůsobení různým velikostem postýlek. Ideální je zakoupení mantinelu dle rozměrů vaší postýlky.

 

Standardní délka je 180cm pro postýlku 120x60 a 360cm (kolem celé postýlky ) pro postýlku 120x60.

 

 

Co se týče výšky, můžete si zvolit výšku 30cm nebo vysoký mantinel 40cm vysoký.

 

  1. Design a Styl

Kromě bezpečnosti a pohodlí by mantinel měl ladit s celkovým designem pokojíčku. Dnes jsou k dispozici mantinely s různými vzory, barvami a výtisky, které mohou dodat postýlce útulný a stylový vzhled.

 

  1. Snadná Údržba

Nakonec je důležité zvolit mantinel, který lze snadno udržovat. Mantinely které lze prát v pračce, což je obrovské plus, protože může zabránit hromadění alergenů a bakterií.

 

Dobře vybraný mantinel nejenže poskytuje bezpečné prostředí pro váš malý poklad, ale také přidává do pokojíčku ten správný nádech pohodlí a krásy.

 

Vaše miminko si zaslouží jen to nejlepší!!!

 

https://www.mujeobchod.cz/mantinely-do-postylky/