Výplň na polštář a přikrývku antialergická 120x90

1. Výplň na polštář 40cm x 60cm.        Speciálně navržen, v souladu s názory pediatrů a neonatologů tak, aby byl zajištěn bezpečný spánek dítěte. Je prošitý tak, aby se zabránilo posunu výplně. 2. Výplň na přikrývku 120 cm x 90 cm., gramáž 300g/m2      Výplň  je určena pro kojence a malé dět...

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Kód: ME-3547
459 Kč
Výplň na polštář a přikrývku antialergická 120x90

1. Výplň na polštář 40cm x 60cm.
    
  Speciálně navržen, v souladu s názory pediatrů a neonatologů tak, aby byl zajištěn bezpečný spánek dítěte. Je prošitý tak, aby se zabránilo posunu výplně.

2. Výplň na přikrývku 120 cm x 90 cm., gramáž 300g/m2
     Výplň  je určena pro kojence a malé děti s citlivou pokožkou se sklonem k alergii, vyvinutá ve spolupráci s dermatology, neobsahuje umělá barviva, žádné škodlivé chemikálie, žádné těžké kovy, prodyšný materiál s měkkou sametovou hebkostí z mikrovlákna  pro nejcitlivější pokožku. Je  plněna polyesterovou výplní, z  jemného silikonového dutého vlákna -  typ hollow.
Ložní prádlo lze prát v pračce na 95 ° C a sušit v sušičce.

Výplň  je celoroční.

Výplně mají certifikát o zdravotní jakosti PZH nr HŻ/C/00521/10 a jsou označeny značkou Textil Trusted (certifikována dle Öko-Tex Standard 100), což potvrzuje, že produkt neobsahuje škodlivé chemikálie pro dítě.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Výplně na polštář a přikrývku
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: