Termoobal Lovi červený

Termoobal Lovi pomáhá déle udržet teplotu ohřátého pokrmu/tekutiny v láhvi, zároveň zabraňuje předčasnému ohřátí láhve s chladnou tekutinou. Zpomaluje proces chladnutí pokrmu (nenahrazuje termosku). Jeho výhody oceníte na procházce, nákupech, apod. Vnitřní vrstva je vyrobena ze speciální folie, kter...

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Kód: ME-3433
269 Kč
Termoobal Lovi červený

Termoobal Lovi pomáhá déle udržet teplotu ohřátého pokrmu/tekutiny v láhvi, zároveň zabraňuje předčasnému ohřátí láhve s chladnou tekutinou. Zpomaluje proces chladnutí pokrmu (nenahrazuje termosku). Jeho výhody oceníte na procházce, nákupech, apod. Vnitřní vrstva je vyrobena ze speciální folie, která udržuje teplotu pokrmu/tekutiny po dobu 2-5 hodin v závislosti na výchozí teplotě pokrmu/tekutiny a teplotě okolí. Vnější vrstva je vyrobena z odolného, hygienicky nezávadného materiálu, který se dobře udržuje v čistotě. Rozepínací pásek (úchyt) usnadňuje připevnění termoobalu např. k rukojeti kočárku nebo autosedačce. Elegantní, jednoduchý design dobře ladí s kočárkem.

Návod k obsluze
Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte! Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Udržujte v čistotě. Myjte dětským mýdlem v teplé vodě. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Termoobaly
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: