Canpol Babies Vložky do podprsenky EasyStart 24ks

Jednorázové tampóny do podprsenky EasyStart jsou určeny kojícím matkám. Měkká vnitřní vrstva nedráždí pokožku a udržuje ji suchou. Superabsorpční střední vrstva zachycuje vytékající mléko. Vnější vrstva je opatřena samolepícím proužkem a fixuje tampón ve správné pozici. Tampóny do podprsenky Eas...

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Kód: ME-1784
105 Kč
Canpol Babies Vložky do podprsenky EasyStart 24ks

Jednorázové tampóny do podprsenky EasyStart jsou určeny kojícím matkám. Měkká vnitřní vrstva nedráždí pokožku a udržuje ji suchou. Superabsorpční střední vrstva zachycuje vytékající mléko. Vnější vrstva je opatřena samolepícím proužkem a fixuje tampón ve správné pozici. Tampóny do podprsenky EasyStart mají profilovaný tvar a tence zakončené okraje. Díky tomu se snadno přizpůsobí tvaru prsu, jsou komfortní a diskrétní. Tampóny propouští vzduch a tím zabraňují vzniku zánětu bradavek. Chrání rovněž oděv před ušpiněním vytékajícím mlékem. Každý tampón je z hygienických důvodů samostatně zabalen. V balení 24 ks.  

Návod k použití:
Tampóny měňte za nové dostatečně často, po použití vyhoďte do odpadkového koše. Poškozený nebo zničený výrobek nepoužívejte.

Upozornění! 
Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Super absorpční - obsahují gelující vložku, která zabraňuje vytékání mléka a zajišťuje pocit sucha na velmi dlouhou dobu. 

Tvarované a prodyšné - mají profilovaný tvar a tence zakončené okraje, velmí dobře propouští vzduch a tím zabraňují vzniku zánětu bradavek.Hygienické balení - každý tampón je z hygienických důvodů zabalen samostatně v plastovém sáčku. Bezpečné - obsahují samolepící pásek, který zabraňuje klouzání a fixuje tampón na správném místě.Tampóny odpovídají požadavkům:

Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků.
VÝROBCE: CANPOL BABIES

Doplňkové parametry

Kategorie: Tampony do podprsenky
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: