Canpol Babies Hrníček s oušky Basic růžový

  Praktický hrníček z nejnovější kolekce BASIC je určen dětem starším 12-ti měsíců, které se učí samy pít z otevřeného hrníčku. Objem 250ml.     Praktický hrníček z nejnovější kolekce BASIC je určen dětem starším 12-ti měsíců, které se učí samy pít z otevřeného hrníčku. Neobsahuje pítko. ...

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
5.4.2024
Kód: ME-1690
42 Kč
Canpol Babies Hrníček s oušky Basic růžový

  Praktický hrníček z nejnovější kolekce BASIC je určen dětem starším 12-ti měsíců, které se učí samy pít z otevřeného hrníčku. Objem 250ml.

 

 

Praktický hrníček z nejnovější kolekce BASIC je určen dětem starším 12-ti měsíců, které se učí samy pít z otevřeného hrníčku.

  • Neobsahuje pítko.
  • Zesílený okraj usnadňuje pití tekutiny z hrníčku.
  • Praktické úchyty usnadňují držení hrníčku v malých ručičkách.
  • Dobře se udržuje v čistotě.

Hrníček je velmi lehký a praktický, je vyroben z bezpečných materiálů, které jsou určeny pro styk s potravinami, neobsahuje BPA. Hrníček je možné používat v mikrovlné troubě a myčce nádobí. Objem 250ml.

Návod k použití. Hrníček udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte hrníček v teplé vodě šetrným mycím přípravkem  a důkladně vypláchněte horkou vodou. Nepoužívejte ostré, drsné čistící prostředky, které mohou poškrábat povrch hrníčku. Hrníček nesterilizujte v parním sterilizátoru.

Důležité! Pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé i prodloužené sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Upozornění! Výrobek není hračka. Všechny části výrobku uchovávejte mimo dosah dětí.

Podívejte se i na další výrobky z kolekce BASIC.

Hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrníčky
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: